HTML

inno blogja

Az élet szép és kevésbé szép dolgai, melyet nem oszthatok meg senkivel. Ezért hát megosztom mindenkivel!

Friss topikok

Linkblog

one step too far

2010.01.20. 00:50 :: innocns

Minden egy irányba vezet. Ugyanoda, ahova mindíg is vezetett. A jelek egyértelműbbek nem is lehetnek, mert kutya nehéz az út. Mindíg is így volt és SOHA ne legyen könnyebb. Percről percre erősödöm és az érzés is hogy megéri a küzdelem. Amíg nem számított, addig könnyedén ment minden, faltam a kilómétereket mert nem volt fontos, illetve nem a végcél volt fontos.

Olyan értéket találtam, amit nehéz szavakkal illetni. Szellemiséget, értelmet és érzelmeket vártam, cserébe kaptam egy olyasvalakit, akiben ez a három dolog nem szétválasztható. Ő csak éli az életét, ösztönösen és kifinomult intelligenciával. Vannak hibái, ettől lesz szerethető ember. Makacs és türelmes. Irányít és teret hagy, hogy irányíts. Szerényen öltözik, mégis szexi. Határozott, de meggyőzhető. Egyszerű és mégis: az értékei a végtelenbe nyúlnak. Az életébe belead mindent és (ha nem is várja el) megérdemli, hogy én is beleadjanak mindent. Konstruktív... Végre...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://inno.blog.hu/api/trackback/id/tr451686497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziona · http://ziona.blog.hu 2010.01.21. 01:17:53

Annyira jó ezt olvasni... annyira örülök!
süti beállítások módosítása